Nyhet

Nå kan du lese hele vårt papirmagasin på nett

GAFFAs eksklusive papirmagasin er nå å finne tilgjengelig på nett.

I anledning by:Larm-festivalen vartet GAFFA Norge opp med et nytt og tykt papirmagasin for første gang på flere. Bladet strekker seg over 68 sider og er fylt til randen av musikkstoff. 

Nå er bladet tilgjengelig på nett. Det kan leses og lastes ned i sin helhet her. 

Forsiden prydes av den snart albumaktuelle duoen Tøyen Holding som har herjet i norsk hiphops undergrunn med støvete samples og smarte tekster siden 2017. I det store intervjuet vi har gjort prater de om sitt virke, og legger ingenting i mellom når de kaller norsk rap «trist». Intervjuet finnes også på nett her. 

Som overskriften lyder: Tøyen Holding spiser norsk rap til frokost, og de skyller det ned med vin til syv lapper. Vi har hengt oss opp i den dyre vinen – og den dyre maten. Derfor har matanmelder Johanna Holt Kleive fått tenke fritt og skrevet et lengre essay som går alle vin- og matreferansene til hiphop-duoen i sømmene. De gjør tross alt hiphop-opprør med hummergaflene i været, men er det troverdig? Holt Kleive gir deg svaret. Også denne teksten er lagt ut på nett her. 

Bladet byr også på et Röyksopp-intervju, hvor vi spurte dem rett ut om de er utdaterte, det legendariske gubbeessayet til Sondre Lerche, intervjuer med Selma French, Makosir, Lille Pablo og Sei Selina.

Det er også i bladet man kan lese hele vårt angrep på sjangerbegrepet indie, selv om også det ligger ute på GAFFA.no nå. 

Det man imidlertid ikke får på GAFFA.no er vår gigantiske anmeldelsesseksjon samlet på ett sted! 

LES BLADET HER

Les tekster fra papirmagasinet som allerede er på nett her:

LEDER: Indie som sjangerbegrep må dø – Indie sluttet å gi mening i 2005 Droppa ut av skulen og søkte opp «how to sound like Travis Scott» Er Röyksopp utdatert? Vi spurte dem like greit selv Selma French: Et lydspor til livet Tøyen Holding spiser norsk rap til frokost, og skyller det ned med vin til syv lapper MATESSAY: Ekte spillere behandler leveren bra Hvem anmelder anmelderen: – D*********, eller presseskriv.no som vi kaller dem

 

 

 

 

 

ANNONCE