Nyhet

GAFFA presenterer egen scene på by:Larm

GAFFA.no - alt om musikk.

Ary, Bisse og School of X er blant artistene som kan oppleves på Rockefeller fredagen under by:Larm.

GAFFA presenterer programmet på Rockefeller i Oslo fredag 2. mars. Blant artistene som skal opptre finner vi Ary som i 2016 ble kåret til årets norske nykommer i GAFFA-Prisen, samt de norske hiphop-stjerneskuddene Angelo Reira og Philip Emilio.

I tillegg skal danske Bisse og School of X åpne showet denne kvelden.


LES OGSÅ: I studio med stjerneprodusent.

Bisse ble tildelt seks stjerner av GAFFA-anmelder Geir Magne Staurland for sin konsert på Salt i Oslo sist sommer, mens School Of X var blant navnene som ble trukket frem som et av høydepunktene på festivalen Eurosonic i Nederland tidligere denne måneden.

— Vi er mildt sagt stolte over å kunne presentere en såpass solid kveld på Rockefeller med fem artister vi fra redaksjonelt hold har gitt mye skryt til de siste årene, sier GAFFAs sjefredaktør Tord Litleskare i en kommentar.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— by:Larm er veldig fornøyde med å kunne presentere en helaften på Rockefeller sammen med GAFFA. Fem artister for fremtiden som vi begge har tro på legger forholdene til rette for en kveld uten like, legger Sverre Eilertsen i by:Larm til.


Konsertkvelden på Rockefeller er en del av programmet til den store showcasefestivalen, og åpent for alle som har ukespass, delegatpass eller dagspass til by:Larm.

Program og tider for kvelden finner du under.

20.30 Bisse (DK)
21.30 School of X (DK)
22.30 ARY (NO)
23.30 Angelo Reira (NO)
00.30 Philip Emilio (NO)


Mer informasjon på Facebook-arrangementet.

LES OGSÅ: — Slik lager vi by:Larm.

Årets utgave av by:Larm finner sted på en rekke scener i Oslo i dagene 1. til 3. mars - med både norske og internasjonale navn på programmet.


ANNONCE