Nyhet

Flere norske og internasjonale toppnavn melder sin ankomst til festival i Stavanger

GAFFA.no - alt om musikk.

Landstreff Stavanger med nye tilføyelser på plakaten i dag.

Med 14.000 gjester inne på området om dagen har Landstreff Stavanger blitt en av landets største musikkfestivaler, og har en lang tradisjon med å invitere noen av verdens største artister til Rogaland.

LES OGSÅ: Snapchat beklager kontroversiell annonse.


I år står blant andre Macklemore og Martin Garrix på plakaten, og får i dag følge av de amerikanske rapperne G-Eazy (bildet) og French Montana samt svenske Axwell ^ Ingrosso. I tillegg kommer Spellemann-grossist Cezinando, Gabrielle og Karpe Diem, som ifølge arrangørene gjør en sjelden konsert i 2018.

— Vi er privilegerte som kan booke inn mange av de store stjernene år etter år, takket være LS-publikummets fantastiske energi og entusiasme. Artistene ønsker seg tilbake hit på grunn av stemningen, og både Martin Garrix, G-Eazy og Karpe Diem legger inn en ekstra innsats for å spille her i år igjen. I tillegg er det viktig å ta pulsen på hva som rører seg, med en blanding av ungt og etablert, norsk og utenlandsk, sier arrangør Magnus Lund i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Med 29 artister fordelt på syv scener er dette det mest omfattende programmet i russefestivalens historie.


— Dette handler jo om å ta unge menneskers musikksmak på alvor, og ekstra gledelig er det at mange lovende, norske artister ofte får sitt første møte med et stort og hengivent publikum her, avslutter Lund.


LES OGSÅ: — Den låten inspirerte meg til å fokusere på meg selv som artist igjen. (SPONSET LENKE)

I år står, for utenom gjengangere som Karpe Diem og Postgirobygget, Cezinando, Gabrielle og Sondre Justad på programmet. Det samme gjør Ary, Amanda Delara, Kjartan Lauritzen, Kamelen, King Skurk One, Dårlig Vane og Sonny Alven.

Landstreffet arrangeres i Stavanger 4. til 6. mai og er utsolgt for 18. året på rad. Billettene ble ifølge arrangørene revet bort allerede i august i fjor.


ANNONCE