Nyhet

Ny festival med store navn på plakaten

GAFFA.no - alt om musikk.

Kygo, Unge Ferrari & Arif og Ary er klare for Festningen i Trondheim.

Det bekrefter arrangørene av den helt nye festivalen via en pressemelding tirsdag formiddag. Festningen arrangeres på Kristiansten Festning i Trondheim over to dager; fredag 31. august og lørdag 1. september.

Arrangørene er spesielt fornøyd med å få Kygo til byen for første gang.


LES OGSÅ: Rihanna-kontrovers gir aksjefall for Snapchat.

— I 2018 er Kygo en av verdens største artister, og er vel den perfekte stjernen å ha når Festningen arrangeres for første gang. Det er også den første gangen Kygo spiller i Trondheim, og vi regner med at det kommer til å bli et enormt trykk på billettene når de går i salg onsdag 21. mars kl 09.00. Mer informasjon om dette kommer på vår Facebook-side, sier kommunikasjon og partneransvarlig Rachel Nordtømme i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Unge Ferrari & Arif og Ary er også klare for festivalen. Det kommer flere store artistslipp i løpet av våren, lover arrangørene.


— Vi ønsker å nå ut til mange med programmet. Artistene som er booket til nå har en enorm bredde, og store internasjonale og nasjonale navn innen EDM, pop, hiphop og urban er allerede klare. Festivalen skal være et nytt og fint tilskudd til en ellers kulturrik og musikkinteressert by, avslutter Nordtømme.


LES OGSÅ: Linda Vidala klar med «Bængshot»-oppfølger.

Festivalen har en kapasitet på ca 10.000 mennesker. TRD Live i Trondheim, Sky Agency i Oslo og Momentium i Ålesund står bak. OBOS er generalsponsor for festivalen, og derfor har årets festival fått navnet OBOS // Festningen 2018, skriver arrangørene videre.

ANNONCE