Nyhet

EKSKLUSIVT: Gundelach og Ary slår seg sammen på ny singel

GAFFA.no - alt om musikk.

De norske stjerneskuddene samarbeider.

I fjor dukket navnet Gundelach opp på mange norske musikkelskeres lepper. Den finfine singelen Spiders ble en gjenganger på radio og spillelister, og Gundelach gjestet mang en festivalscene den påfølgende sommeren.

Den selvtitulerte EP-utgivelsen fikk også god mottakelse, blant annet her i GAFFA hvor den ble belønnet med fire stjerner.


LES OGSÅ: Globalt fenomen har kommet til Norge.

Nå følger den norske artisten opp årets singler Garden og Holy Water med et samarbeid med Ary. Låta Games slippes i morgen.

Allerede i dag kan du få en sniklytt til låta her hos GAFFA.


Artikkelen fortsetter under låta.

Games ble til i Ary sitt studio. Vi hadde akkurat begynt å jobbe sammen og vi fant tonen umiddelbart. En dag satt vi og hørte på techno og jeg hadde med en Juno-60 (synth) til studioet hennes, hvor jeg fant en fin basslyd som vi tok opp og brukte på verset. Ary hadde umiddelbart en melodi og før-refrenget klart og skrev ned teksten. Vi hadde hele strukturen for låta og teksten klar på bare noen timer. Jeg produserte låta selv hjemme i hjemmestudioet, forteller Gundelach.


Og tilføyer:

—Det er faktisk første gang jeg slipper en låt hvor jeg selv står som hovedprodusent.

LES OGSÅ: Rapperen Lil Peep er død.


Kai Gundelach har kommet seg opp og frem det siste året. Han har opptrådt på store festivaler som Roskilde og Øya, solgt ut Rockefeller i Oslo og fjorårets EP ble nominert til Spellemann. Han er også bekreftet til neste års utgave av Trondheim Calling.

Plateselskapet U OK? skriver i en pressemelding at Games blir å finne på hans kommende debutalbum.

ANNONCE