Nyhet

To av landets mest talentfulle artister samarbeider på ny singel

Ary gjør vokal på den spenstige nye Coucheron-låta «High By The Riverside».

Ary gjør vokal på den spenstige nye Coucheron-låta High By The Riverside.

Siden utgivelsen av EP-en Playground i 2015 har Coucheron vært regnet for å være et av de mest spennende artist- og produsentnavnene her til lands. Også internasjonalt har han fått mye oppmerksomhet, Taylor Swift er å regne som fan, og han har samarbeidet med Pitbull, Kehlani, Nick Jonas og Charlie Puth - i tillegg til Thomas Dybdahl.

LES OGSÅ: Årets villeste festivalbooking?


Tidligere i år toppet han Hype Machine sine topplister med låta Barely Floating - og nå fortsetter reisen med Ary-samarbeidet High By The Riverside.

— Søt sang. Liker’n! Jeg er heldig som har jobbet en hel del med Ary det siste året, hovedsakelig på hennes prosjekt. Men da High By The Riverside ble til, visste vi ganske fort at det var en låt som tilhørte mitt univers. Jeg er megahappy med hvordan den har blitt til slutt, og håper folk fortsetter å høre på musikken min, sier Coucheron til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under låta.

Også Ary har vært i vinden det siste halve året. I januar ble hun kåret til årets norske nykommer av GAFFAs lesere, og i forrige måned ble det klart at hun skal spille på sommerens Roskilde Festival i Danmark.


— Roskilde har alltid vært en av de store mytene for meg. Jeg husker da vennene mine pleide å komme hjem fra festivalen og sove i en uke etterpå. De snakket om at det var som å komme inn i et alternativt univers hvor ingen sover og alle fargene er litt sterkere. Jeg gleder meg veldig til å endelig få se hva de mente, og til å være en del av en så sagnomsust festival, sa Ary til GAFFA da nyheten ble kjent.


LES OGSÅ: Prøvde å stagedive - gikk rett i gulvet.

Coucheron og Arys nye singel High By The Riverside er ute på alle strømmetjenester i dag - via Toothfairy.

ANNONCE