Nyhet

Ary klar med ny musikk denne uka: — Min første kjærlighetssang

GAFFA.no - alt om musikk.

Ary, vinneren av GAFFA-Prisen 2016 i kategorien årets nykommer, er snart klar med ny singel.

Det melder plateselskapet Petroleum i en pressemelding mandag formiddag. Den nye låta heter Already There og følger opp Childhood Dreams fra tidligere i år.

Already There vil bli tilgjengelig på alle strømmeplattformer fredag denne uka, opplyser plateselskapet.


LES OGSÅ: Programmet til den nye Oslo-festivalen er klart.

Ifølge Ary, eller Ariadne Loinsworth som hun egentlig heter, er dette både den første poplåten og kjærlighetssangen hun har skrevet.

— Når jeg skriver, føler jeg ofte at det tar en evighet, men denne sangen skrev seg selv på en måte. Jeg husker da jeg kom hjem fra studioet med førsteutkastet til sangen, jeg ville ikke slutte å høre på den. Jeg tror det er den første ordentlige poplåten jeg har skrevet. Det er forresten også den første kjærlighetssangen min.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg synes kjærlighet er vanskelig. Det er vanskelig å finne en ny måte å beskrive det på, og det er vanskelig å sette ord på noe som er så sterkt, men samtidig usynlig, uten å bli altfor dramatisk, sier hun videre.


LES OGSÅ: Politisk ladet MTV-show i Los Angeles.

— Jeg føler det nesten er litt tabu å skrive om kjærlighet nå for tiden. Eller skamløs kjærlighet, i alle fall. Det må alltid være noe i veien for et forhold – enten det er hjertesorg eller at man bare har lyst på en one-night stand eller noe. Det er liksom ikke kult å bare like noen, hvis du skjønner hva jeg mener? Å bare ha det bra. Men jeg har det. Jeg har det skamløst bra, avslutter hun.

I januar ble Ary kåret til årets norske nykommer av GAFFAs lesere etter at hun hadde sluppet sine første singelutgivelser og hatt stor suksess med hiten The Sea året før. Låten havnet også på en hederlig 41. plass da GAFFA-redaksjonen skulle kåre årets 50 beste låter i fjor.


På fredag får vi høre den nye låta fra den talentfulle artisten.

ANNONCE