Nyhet

De 14 første artistene til neste års Roskilde Festival er offentliggjort

En god blanding sjangere og en kritikerrost norsk artist finner vi i arrangørenes første avsløring foran 2017-utgaven av den danske storfestivalen.

Roskilde Festival har i dag lettet på sløret for neste års program med de første 14 artistene på programmet.

I tillegg til Moderat/Modeselektor, Afenginn, Angel Olsen, G-Eazy, Gangly, Hieroglyfiske Being, Marching Church, Mats Gustafsson's Nu Ensemble "Hidros Zap", Of Mice & Men, Pig Destroyer, Romperayo, 67 og Trentemøller er også kritikerroste norske Jenny Hval (bildet) med i dagens slipp.

— Artistene spenner seg fra særegne stemmer som Angel Olsen og Jenny Hval, til markante artister som Pig Destroyer, som sjeldent gjør konserter på våre breddegrader. En annen viktig del av Roskilde Festival er å oppdage musikk du ikke visste at du kom til å like, og derfor kan jeg garantere at publikum til neste år får oppleve alt fra de store headlinerne til mindre, mer uoppdagede artister, sier bookingansvarlig Anders Wahrén i en kommentar.


Jenny Hval slapp nylig albumet Blood Bitch, som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

Roskilde Festival arrangeres i dagene 24. juni - 1. juli, og når programmet er fullbooket vil det bestå av hele 175 artister og band fra hele verden og innenfor de fleste sjangere.

Billettsalget til den danske festivalen starter 15. november, og du kan selvsagt skaffe deg festivalpasset via GAFFA LIVE.


Her kan du se musikkvideoen til Jenny Hvals Conceptual Romance:

ANNONCE