Nyhet

Singelpremiere: Carl Louis - Telescope (feat. Ary)

Carl Louis stepper for alvor ut av skyggen til CLMD med iørefallende nytt samarbeid med Ary.

Carl Louis (bildet) har steppet ut av CLMD og fått fart på solokarrieren. Tidligere i år slapp han singelen Apogee sammen med Pav, og i dag kan GAFFA eksklusivt presentere premieren på den nye låta Telescope, hvor han har fått vokalhjelp fra stortalentet Ary.

Singelen slippes offisielt i morgen, og er også en del av minialbumet med samme tittel som lanseres av Warner Music i neste uke.

Hvordan ble Telescope til, og hvordan endte Ary opp med å synge på den?


— Ary banket på døren min og spurte om vi skulle ta en session en dag. Jeg var litt usikker til å begynne med for jeg kjente ikke så godt til henne, men hadde hørt at hun var flink, så tenkte det er verdt å teste uansett. Så begynte hun å synge og jeg ble helt satt ut og tenkte at denne damen har noe spesielt! Telescope ble på en måte til den første sessionen vi hadde, men i en litt annen utgave. Store deler av Telescope fungerte faktisk som bridgen/mellomspillet i en annen låt. Men mellomspillet viste seg å være det beste og sterkeste partiet. Så da fant vi ut at vi heller burde bygge låten rundt det. Det viste seg å være et godt valg, og Telescope ble til.

Forrige gang var det Pav og nå er det Ary - hva er det som er så bra med miljøet rundt Tanken i Sandvika?

— Det å drive med musikk kan være en ensom affære så det å ha et sted hvor man har kolleger rundt seg er helt fantastisk. Om det er prat om hva man gjorde i helgen til tips, feedback, karriereråd eller bekymringer så har man noen å gå til og det synes jeg er veldig viktig og bidrar til et godt sosialt liv på Tanken.


Hvordan føles det å endelig være godt i gang med sologreiene og slippe minialbum neste uke?

— Det føles bra. Jeg gleder meg veldig til å vise frem sangene jeg har jobbet med det siste året og i hvilken retning jeg tar prosjektet mitt. Og så kan jeg ikke si annet enn at jeg håper det faller i smak hos folk!

Hør Telescope her:

ANNONCE