Nyhet

SIGUR RÓS TIL OSLO SPEKTRUM MED ORKESTER

Det er en glede å annonsere at Sigur Rós tar turen tilbake til Norge 28. november! Bandet har for vane å bergta publikum, og denne kvelden gjester de Oslo Spektrum med et fantastisk orkester i ryggen.

Gjennom sin atmosfæriske, praktfulle postrock har islendingene bygget sin egen musikalske verden. Et ferdig univers med eget språk, egne regler og egen estetikk. Et sted vi ikke visste eksisterte før de skapte det, og dets innflytelse på moderne populærkultur er vanskelig å overvurdere. Sigur Rós diskografi er like rik som bandets uendelige idébank, men den røde tråden er at de aldri har undervurdert publikumet sitt.

Når de gjestet Oslo Spektrum i 2022 trillet GAFFAs anmelder, Geir Magne Staurland, terningkast 5 - og spurte undrende hva musikkverden har latt seg trollbinde av i over 20 år «Hva er disse lydene? Hva er disse landskapene? Disse ropene og melodiene?"

Denne gangen vil bandet i likhet med sin svært begrensede serie orkestershow i fjor, fremføre sanger fra sitt siste album «ÁTTA» og en rekke låter fra helt deres imponerende katalog. Vi gleder oss!


Billetter i salg fredag 22. mars kl. 10.00.

 


ANNONCE