Nyhet

Sigur Rós til Norge

Den islandske gruppen gjør sin første konsert i hovedstaden på fire år når de inntar Oslo Spektrum i oktober.

Sigur Rós (bildet) er klar for konsert i Oslo Spektrum 6. oktober. Dette blir den islandske gruppens første konsert i hovedstaden siden 2013. Også den gang spilte de i Spektrum.

Ifølge arrangørene av konserten, Goldstar Music, loves publikum mer Sigur Rós på en kveld enn noen gang før. For første gang turnerer islendingene uten oppvarmere, og denne gangen spiller de ekstra lange konserter med pause midtveis. 

I tillegg til å fremføre sine best kjente låter, vil bandet også by på godbiter som aldri har sett dagens lys, samt smaksprøver fra det foreløpig uutgitte åttende studioalbumet.


— Vi gleder oss enormt til å ønske Sigur Rós velkommen tilbake til Oslo Spektrum den 6. oktober for noe som tegner seg å bli nok en magisk aften med våre favorittislendinger, uttaler Tim Salvesen i Goldstar til GAFFA.

Konserten i Oslo Spektrum er en del av en større Europa-turné, som også stopper innom Stockholm 5. oktober og København 7. oktober.

I fjor sommer gjestet Sigur Rós to norske festivaler, Bergenfest i Bergen og Pstereo i Trondheim. GAFFA var på plass under førstnevnte, og tildelte konserten fire stjerner.


Billettsalget til konserten i Oslo starter fredag 3. februar klokken 10:00 - og du finner som vanlig billetter via GAFFA LIVE.

Her hører du Sigur Rós med Óveður:


ANNONCE