Nyhet

Oslo-aktuelle Placebo avbrøt konsert i Danmark etter to låter

Bandet skal etter planen spille for et utsolgt Sentrum Scene søndag kveld.

Placebo, som etter planen skal spille for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo søndag, måtte i kveld kansellere deres utsolgte konsert på spillestedet Train i Aarhus etter å ha fremført to låter fra scenen; Pure Morning og Loud Like Love.

Arrangørene skriver selv på konsertens Facebook-arrangement at konserten ble avlyst grunnet sykdom hos vokalist Brian Molko.

"Kære alle gæster


Desværre måtte aftenens koncert afbrydes grundet sygdom hos Brian Molko. Det er vi naturligvis meget meget kede af.
Vi vender tilbage så snart yderligere information foreligger."

Statusoppdateringen fra Train Live har ført til en rekke sinte kommentarer fra skuffa konsertgjengere, og det er flere som krever billettpengene refundert.

GAFFA Danmark, som var til stede under konserten, skriver at de to første låtene ble gjennomført uten problemer. Etterpå begynte Brian Molko og gitarist Stefan Olsdal å diskutere seg i mellom før Molko - som "virket påvirket" - startet en noe usammenhengende tale til publikum hvor han blant annet klaget over smerter i foten og sa at han trengte en pause.


Et publikumsopptak av "talen" til Molko ligger ute på YouTube nå:

Videre forlot gruppen scenen, før gitarist Olsdal etter noen minutter kom ut igjen og fortalte publikum i salen at konserten var avlyst.


En representant for spillestedet uttaler overfor GAFFA Danmark at bandet hadde virket å være i god form under lydprøvene og at de ikke vet mer om hva som kan ha skjedd.

ANNONCE