Nyhet

Dropper kjente hits

GAFFA.no - alt om musikk.

Placebo-vokalisten disser sin egen låtskriving på hitlåtene Nancy Boy og Pure Morning.

Brian Molko og resten av Placebo er for tiden ute på turné i Storbritannia, og selv om de har begynt å trekke frem igjen de to store hitlåtene fra slutten av 90-tallet, har Molko advart mot at de aldri kommer til å spille disse låtene igjen.

Overfor NME utdyper han:


— Vel, jeg synes bare ikke de er blant de beste låtene jeg har skrevet. Jeg synes de er naive. Jeg liker musikken til Pure Morning, men jeg liker ikke tekstene. Vi spilte den inn under en b-side-session og vi trodde virkelig ikke den skulle bli en singel. Jeg bare dro frem noen tekster raskt uten å være særlig oppmerksom, forteller Molko.

LES OGSÅ: Metallica-trommisen hyller norske nykommere.

— Hadde jeg visst at den kom til å bli en egen singelutgivelse hadde jeg nok brukt mer tid på teksten.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Videre i intervjuet understreker han at bandet er nødt til å føle en følelsesmessig tilknytting til materialet de fremfører - og at dette er viktigere for musikerne enn å tilfredsstille publikum.


LES OGSÅ: Derfor valgte U2 å utsette tirsdagens konsert.

Placebo har ingen turnéplaner for Norge i år, men gjestet et utsolgt Sentrum Scene i Oslo for tolv måneder siden. Den gang ble konserten anmeldt til fire stjerner her i GAFFA under overskriften: «Det ble en hitparade - til slutt».

— Molkos sløvhet og mangel på kommunikasjon med publikum er det som trekker ned. Men han kan være så arrogant som han vil, og Placebo vil fortsatt selge ut neste Oslo-konsert, konkluderte vår anmelder Else Solheim.


ANNONCE