Nyhet

Placebo-vokalisten avslører ekkel hemmelighet i nytt intervju

GAFFA.no - alt om musikk.

Pleide å tisse på hånden før møter med fansen.

I et nytt intervju med Vice, hvor nettstedet på sitt sedvanlige «edgy» vis prøver å komme tettere innpå intervjuobjektet, har Placebo-vokalist Brian Molko (bildet) avslørt en temmelig ekkel hemmelighet. Han pleide nemlig med vilje å tisse litt på hånden før såkalte «meet & greet»-møter med fansen.

Molko forteller at Placebo pleide å gjøre mange «meet & greet»-sesjoner, typisk med konkurranse-vinnere, betalende fans og VIPs tidligere. Frem til en slik konkurranse-vinner ifølge vokalisten «forgrep» seg på ham. Da sluttet bandet å møte fans på denne måten.


LES OGSÅ: Snuoperasjon førte til rekordresultat for festivalen.

Molko kommer så med følgende betroelse:

— Men det jeg pleide å gjøre før «meet & greets» var at jeg gikk på toalettet og tisset litt på pekefingeren, for så å ikke vaske hendene etterpå. Alle konkurranse-vinnerne og Placebo-fansen som jeg møtte den dagen ville gå derifra med litt av tisset mitt på hendene sine. Og de visste det aldri. De gikk alle avgårde med litt Molko-DNA... Jeg gjør ikke det lenger.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ikke akkurat veldig sympatisk...


Tidligere denne måneden kunne Molko i et intervju med den britiske musikkblekka NME avsløre at han hadde lite til overs for sine egne hitlåter Nancy Boy og Pure Morning fra slutten av 90-tallet.

Overfor magasinet uttalte han at selv om bandet fremførte nettopp disse to låtene på årets turné var det høy sannsynlighet for at de aldri kom til å spille dem igjen.

LES OGSÅ: Denne voksfiguren av Lady Gaga får fansen til å klikke.


Placebo har ingen turnéplaner for Norge i 2017, men gjestet et utsolgt Sentrum Scene i Oslo i fjor høst. Den gang ble konserten anmeldt til fire stjerner her i GAFFA under overskriften: «Det ble en hitparade - til slutt».

— Molkos sløvhet og mangel på kommunikasjon med publikum er det som trekker ned. Men han kan være så arrogant som han vil, og Placebo vil fortsatt selge ut neste Oslo-konsert, konkluderte vår anmelder Else Solheim.

ANNONCE