Nyhet

Se den nye musikkvideoen til Oslo-aktuelle Silvana Imam

Silvana Imam er blant artistene som spiller på RMH Block Party på Rockefeller neste måned.

Det Stockholmsbaserte managementet, kollektivet og plateselskapet Respect My Hustle skal for første gang arrangere sitt beryktede Block Party i Norge. 9. desember inntar Sveriges hiphop-elite Rockefeller i Oslo, og programmet for kvelden består av Silvana Imam (bildet), Adam Tensta, Erik Lundin, Michel Dida, Cherrie, Nebay Meles og Leslie Tay med gjester.

Silvana Imam slapp tidligere i år albumet Naturkraft, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA. Nå har hun jobbet med en visuell side til albumet med en egen kortfilm. Den første smakebiten slipper hun i dag, i form av Helt F****d (feat. Michel Dida), før publikum på hennes turnéavslutning i Stockholm på lørdag får se den i sin helhet for første gang.

— Jeg har alltid ville bygge en hel verden rundt mine låter, at et album skal være som en fortelling. Jeg fikk en forsmak på dette når vi filmet kortfilmene til Jag Dör För Dig og nå har vi tatt det formatet lenger ut. I fire dager har vi jobbet med noe som skal bli det visuelle Naturkraft. Denne kortfilmen skal presenteres under min turnéavslutning på Nobelberget i Stockholm 3 desember, sier Silvana Imam til GAFFA.

Hun ser frem til å opptre på RMH Block Party i Oslo neste måned, spesielt siden hennes Regnbågsfärger Över Sverige-turné ikke kom til Norge. Hun har fått utvidet spilletid denne kvelden for å fremføre deler av materialet fra denne.

— RMH Block Party er en plattform der vi kan formidle vår musikk til et større publikum samt presentere våre idéer om hvordan verden ser ut. Vi vil gjøre et show som presenterer vår kvalitet og samle de vi individuelt når ut til under samme tak. Samhørighet på scenen og av scenen, avslutter Silvana.

Les mer om RMH Block Party på Rockefeller neste måned her.

Her kan du Helt F****d, som altså er del av en kortfilm fra Imam:

ANNONCE