Nyhet

Politianmeldt to ganger etter festivalkonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Det gikk hardt for seg da Silvana Imam spilte på Malmøfestivalen tidligere denne måneden.

Silvana Imam er i hardt vær etter hennes opptreden på festivalen 14. august. Hundre personer skal ha stormet scenen etter avtale med Silvana. Dette hadde dog ikke arrangørene fått med seg. Hun har nå pådratt seg to anmeldelser, ettersom dette kunne ha medført farlige situasjoner.

— Det var en veldig alvorlig situasjon og vi er glade for at det ikke endte verre enn det gjorde. Personalet var helt uforberedt på dette, forteller festivalens pressetalsmann Nils Norling til avisen Sydsvenskan.


LES OGSÅ: 100% urban festival.

Da vi trakk frem høydepunkter fra årets utgave av Slottsfjell var vi veldig fornøyde med Silvanas opptreden. Da ble det blant annet kastet ut basketballer til publikum. Dette ble tydeligvis ikke tatt like bra imot under Malmøfestivalen.

En av anmeldelsene kommer fra en kvinne som fikk en basketball i hodet. Hun hevder at hun har fått nakkevansker og kastet opp etter at hun fikk den i hodet. Den andre anmeldelsen stammer fra en scenearbeider som ble lettere skadd etter at scenen ble stormet.


Artikkelen fortsetter under bildet.


Silvana har gått ut på Instagram og beklaget scenestuntet. Her forteller hun at intensjonen bare var å feire med fansen. Videre forklarer hun at fremstillingen fra media og politi ikke stemmer overens med hennes erfaring.

LES OGSÅ: «Star Wars»-regissøren starter plateselskap.

Alle som ikke er redde for basketballer har muligheten til å oppleve Silvana Imam i Norge denne helgen. Hun spiller på Rakettnatt i Tromsø i kveld og Havna 0150 i Oslo lørdag.


ANNONCE