Nyhet

Trekker tilbake album: «Det er helt f*cked up»

GAFFA.no - alt om musikk.

Silvana Imam kom med uventede nyheter under en konsert på festivalen Brännbollsyran.

Albumet Helig Moder, som egentlig skulle vært ute i forrige måned, står nå helt uten lanseringsdato. For en stund siden meddelte den svenske artisten at i stedet for å sende ut en ordentlig fullengder skulle albumet porsjoneres ut med to låter om gang.

Nå virker det som om hun har endret mening på nytt.


LES OGSÅ: Derfor takket Damon Albarn nei til å samarbeide med Prince.

— Jeg tenker på hvordan vi slipper musikk for tiden, hvor galt det er at vi artister bare lever for og blir redusert til streams. Det er helt fucked up. Jeg kommer aldri til å bry meg om den dritten, sa hun på scenen ifølge TT.

Artikkelen fortsetter under videoen.

To låter er ute fra prosjektet. Når, eller snarere om, resten kommer til strømmetjenestene er høyst uklart.


— Fra og med nå kommer jeg bare spille Helig Moder på turnéen og siden kommer ikke til å slippe den. Jeg er independent, jeg gjør akkurat som jeg vil og jeg kommer ikke til å følge plateselskapets regler. Jeg vil oppleve Helig Moder sammen med dere som er her, det er det eneste som betyr noe for meg, sa hun til publikum i Umeå rapporterer det svenske nyhetsbyrået.


LES OGSÅ: Slik så det ut da GAFFA-vogna inntok Musikkfest Oslo.

Imam skal gjeste flere norske festivaler denne sommeren, inkludert Bygdalarm i Norheimsund og Slottsfjell i Tønsberg. Hun vil også være filmaktuell da Litteraturhuset i Oslo onsdag 1. august vil vise den nye dokumentaren «Silvana – Väck Mig När Ni Vaknat», laget av filmskaperne Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis og Mika Gustafson.

ANNONCE