Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Ellie Goulding, Ezra Furman og Nico & Vinz er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Mange kommer nok til å legge turen innom by:Larm denne uka, men det blir også mulig å riste med hoftene til Nico & Vinz i Trondheim, bli med på popfest med Ellie Goulding (bildet) i Telenor Arena eller nyte en jovial kveld med Ezra Furman på intime John Dee i Oslo. Dette er bare noen av ukas konsertanbefalinger fra GAFFA-redaksjonen.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


by:Larm: Oslo, 2. - 5. mars

Endelig er det tid musikkfest i Oslo igjen. Det er utrolig mye kult på programmet. Det blir musikk i alle sjangere og musikk for alle sanser. Det er deilig å gå rundt på Youngstorget å se alle de musikkglade menneskene rusle fra konsert til konsert med øl i hånden. Oslo-folk: kom på by:Larm. Dette blir fett!

Du kan lese program-anbefalingene til Ary, Hester V75, Lovespeake, Årabrot og Great News her.


Les mer om festivalen i GAFFAs Festivalguide.

Ellie Goulding: Telenor Arena, Oslo 4. mars


Dette blir garantert helt sykt! popstjernen Ellie Goulding fyller Telenor Arena på en fredag kveld. Vi er ganske sikre på at dette blir en helaften stappet med pop-godbit etter pop-godbit. Alle må jo se en slik konsert i løpet av livet. Så ta 31-bussen til Fornebu og hiv henda i været, folkens.

Ezra Furman: John Dee, Oslo 29. februar


Klar for en jovial kveld i selskap med Ezra Furman? Da er John Dee stedet å innfinne seg i kveld!

Spidergawd: Rockefeller, Oslo 2. mars


Rockegutta som garantert får opp stemmningen. Er du gira på å høre litt god gammaldags rock bør du ta turen til Rockefeller. Vi kan love at dette blir høyt tempo og som frontmann Per Borten selv sa da vi snakket med ham i januar, alle liker rock. Her er det er bare å kjøpe billetter!

Nico & Vinz: Samfundet, Trondheim, 4. mars.


Gutta som erobrer verden er klare for å skape fest i Trondheim. Konserten er selvfølgelig utsolgt, men de som har fått tak billett kommer mest sannsynlig til å riste greit mye på hoftene og danse så mye at en kan skippe treningen dagen etter. Dette blir bra!

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook-siden vår!


ANNONCE