Nyhet

Blod, sex og gørr i ny norsk musikkvideo

VIDEOPREMIERE: Yuma Sun - Violets To Stone

Yuma Sun beskriver selv musikken deres som dommedagsrock, og med inspirasjon fra Townes Van Zandts trubadur-noir til amerikansk post-punk, rock & roll fra The Gun Glub og en dæsj The Cult og Crime & The City Solution er musikken deres blitt en spennende smeltedigel av forskjellige uttrykk.

For tiden lader gutta opp til slippet av deres tredje album Watch Us Burn. I den anledning har vi i GAFFA vært så heldige å få lov til å holde den offisielle premieren på musikkvideoen til singelen Violets To Stone.

— Vi ville at videoen skulle representere tematikken og laget derfor denne videoen. Filmen er veldig visuell og tar for seg temaer som sex, vold og gudsforlatelse, som alle er gjennomgående temaer på platen, sier bandets vokalist Jaran Hereid om videoen.


For innspillingen av Watch Us Burn dro Yuma Sun til Sundlaugin Studio på Island. Det tidligere svømmebassenget er blitt omgjort til et toppmoderne lydstudio av medlemmene i Sigur Rós og er blitt brukt av band og artister som Damien Rice, Savages, Of Monsters And Men, Solstafir , Bjôrk og mange flere.

Du kan se musikkvideoen (NSFW) her:


ANNONCE