Nyhet

Jenny Hval, Stein Torleif Bjella og John Olav Nilsen gjester Øyafestivalen neste sommer

Tre sterke norske profiler på plass til neste års musikkprogram i dag.

Når Øyafestivalen arrangeres i Oslo neste sommer er tre av de mest kritikerroste profilene i norsk musikkliv også med på programmet.

I dag kan festivalen melde at Jenny Hval (bildet), Stein Torleif Bjella og John Olav Nilsen & Nordsjøen skal spille i Tøyenparken neste sommer.

— Dette er tre særegne norske artister, som på hver sin måte hører hjemme i neste års Øya-program. Det er spesielt hyggelig å se hvor mange internasjonale lister over 2016s beste utgivelser som Jenny Hval er med på om dagen, fullt fortjent, sier festivalens pressetalsmann Jonas Prangerød til GAFFA.


Både Jenny Hval og Stein Torleif Bjella har høstet gode kritikker i musikkpressen det siste året, og begge artistenes siste album-utgivelser ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA. I tillegg har John Olav Nilsen gjort et overraskende og comeback med det nye bandet Nordsjøen.

At den poetiske bergenseren tilbakekomst som frontmann var etterlengtet ble raskt bevist da billettene til alle konsertene på den kommende miniturnéen ble revet bort på kort tid og ekstrakonserter ble satt opp i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo.

Tidligere denne uka annonserte John Olav Nilsen & Nordsjøen dessuten sin første festivalkonsert i hjembyen Bergen neste sommer.


Øyafestivalen 2017 går av stabelen 8. til 12. august i Tøyenparken med artister som Angel Olsen, Lars Vaular, Daniel Kvammen, MØ, Car Seat Headrest og The Hellacopters på plass allerede.

Du finner som alltid billetter via GAFFA LIVE.

Her kan du se musikkvideoen til Jenny Hvals Female Vampire:

ANNONCE