Nyhet

Hjerteslag og Stein Torleif Bjella til Bergenfest

Begge artistene spilte utsolgte konserter i Bergen denne helgen.

Bergenfest lå ikke akkurat på latsiden i forrige uke med sine daglige artistslipp som kulminerte i den store nyheten om Oasis-vokalist Liam Gallaghers første festivalopptreden - en nyhet som også vekket internasjonal oppsikt.

— For alle som er glad i britisk rock er vokalisten og frontfiguren Liam Gallagher en av de aller, aller største de siste 20 årene. Å få oppleve ham med sitt nye soloprosjekt på Plenen på Bergenhus Festning en sommerkveld i juni er noe vi ser frem til med en solid porsjon forventninger, uttalte festivalsjef Frank Nes overfor GAFFA da nyheten ble kjent.

I dag har festivalen to nye slipp på lur, nemlig Hjerteslag (bildet) og Stein Torleif Bjella. Begge artistene spilte utsolgte konserter i Bergen denne helgen på henholdsvis Garage og USF Verftet, og er nok derfor kjærkomne tilføyelser på programmet for musikkinteresserte bergensere.


Hjerteslag slapp dessuten albumet Vannmann86 i midten av forrige måned - et album som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, med artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Julia Jacklin, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger på programmet.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.


Her kan du se Hjerteslag fremføre Sang Til Sonja:

ANNONCE