Nyhet

Sigur Rós headliner to norske festivaler neste sommer

Se hvor du kan oppleve de islandske yndlingene her.

Sigur Rós (bildet) headliner to festivaler i Norge sommeren 2016. De islandske heltene spiller både på Bergenfest i Bergen og Pstereo i Trondheim. Det er sistnevnte festival som melder om bookingen i en pressemelding i dag.

Bandet som er ledet an av den karakteristiske stemmen til vokalist Jónsi Birgisson spilte sist i Norge i 2013. Den gang var det Oslo Spektrum som fikk besøk av bandet, og vår anmelder ga konserten fire stjerner.

— Til tross for en tidvis noe ujevn konsert, er det øyeblikk hvor man glemmer tid og sted og bare er – i Sigur Rós' univers, skrev hun blant annet.

Les resten av anmeldelsen her.

Torsdag 16. juni opptrer Sigur Rós på Bergenfest, mens islendingenes konsert i Trondheim er satt til torsdag 18. august. Bandet opptrådte i Bergen sist i forbindelse med en visning av filmen "Heima" under Bergen International Film Festival i 2007 og gjorde da en akustisk minikonsert på Konsertpaléet Bergen Kino. De besøkte også Festspillene i Bergen tilbake i 2004.

Det er hele 12 år siden de sist spilte i Trondheim med to konserter 28. og 29. juli 2003 men da under navnet Oðin's Raven Magic.

Varm opp til konsertene med denne:

ANNONCE