Nyhet

Fem artister du ikke kan gå glipp av på Sørveiv

Denne helgen er det igjen duket for showcasefestival i Kristiansand. Her er artistene vi har de høyeste forventningene til.

Denne helgen er det igjen tid for showcasefestivalen Sørveiv i Kristiansand. På programmet står noen av de mest spennende artistene fra Norge - iblandet noen interessante utenlandske innslag som danske Blaue Blume og Slaughter Beach.

Artistene og bandene det knytter seg størst forventninger til fra vår side følger her.

Ary - Alladin - fredag 6. november klokken 21.00


De siste månedene har Ary (bildet) tatt steget frem som en av de mest spennende vokalistene i norsk pop. I sommer gjorde hun seg bemerket med en rimelig kul versjon av Kendrick Lamars King Kunta hos Christine på P3, og i midten av september gjestet hun Carl Louis på hans finfine singel Telescopes.

Siden har hun også blitt booket til den prestisjetunge festivalen Eurosonic i Nederland.


Kindred Fever - Kick - lørdag 7. november klokken 21.00

De siste par årene har rockerne i Kindred Fever turnért landet rundt med sin fengende og hardbarka rock n' roll. Haugesundsduoen er aktuelle med andrealbumet Sabre-Toothed Model Youth som mottok hele fem stjerner av vår anmelder tidligere i høst.

Publikum på Sørveiv kan forvente mengder av høy gitar og store trommer!

Rendezvous Point - Onkel Aksel - fredag 6. november klokken 21.30


Med sin melodiske og progressive metall har Rendezvous Point i løpet av oktober måned spilt hele 27 konserter i Europa. Nå returnerer de endelig til hjembyen Kristiansand.


Vi har selvsagt trua på at de spiller fletta av årets Sørveiv-publikum etter den oppladingen.

Great News - Charlies - lørdag 7. november klokken 23.30


Bergenserne i Great News er ennå et relativt ubeskrevet blad for de fleste, men singlene The Blind og Love Her har gått på jevn rotasjon her i redaksjonen de siste månedene.

Vår anmelder ble regelrett slått i bakken da de spilte en av sine første konserter på Den Elleville Festen i hjembyen Bergen tidligere i høst, og ga konserten full pott og seks stjerner. Blir det like bra i Kristiansand, mon tro?


Slaughter Beach - Håndverkeren - fredag 6. november klokken 23.15

Den ferske trioen Slaughter Beach fra Odense i Danmark rakk å få en del oppmerksomhet fra kredible nettsted som The Line Of Best Fit og Pigeons & Planes, samt den britiske musikkblekka NME, etter at de slapp en bunke låter på Soundcloud.

Sistnevnte magasin sammenlignet dem attpåtil med knallsterke navn som Modest Mouse og Beach House. Siden da har de sluppet den fine debut-EP'en Love/Venice, og vi har troen på at de kan levere en riktig fornøyelig konsert under årets Sørveiv.

Les mer om festivalen og sjekk ut hele programmet her.

ANNONCE