Nyhet

De første artistene til Slottsfjell 2016 er offentliggjort

En fin rekke norske og internasjonale navn bekreftet til Tønsberg neste sommer.

En rekke festivaler i inn- og utland har begynt å offentliggjøre deler av programmet for neste års festivalsommer. I dag er det Tønsbergfestivalen Slottsfjells tur til å hive seg med i racet.

Festivalen kan i dag avsløre at de norske publikumsfavorittene Karpe Diem, Todd Terje & The Olsens og Daniel Kvammen spiller neste sommer. Det samme gjør sterke internasjonale navn som The 1975, Action Bronson, Wolf Alice og Silvana Imam.

Av de tre norske navnene som er annonsert er Karpe Diem for tiden høyaktuelle med tre nye låter fra deres Heisann Montebello-prosjekt. De norske rapperne har fått mye oppmerksomhet for både låtene og musikkvideoene som ble sluppet tidligere denne måneden, og har allerede annonsert en lengre norgesturné til vinteren.


The 1975 har også opparbeidet seg en solid popularitet her til lands. Bandets planlagte konsertopptreden i Oslo 5. april neste måtte allerede i juli flyttes fra Sentrum Scene til Oslo Spektrum grunnet stor pågang fra billettkjøpere.

Neste års utgave av Slottsfjell arrangeres i dagene 14. - 16 juli, og billettsalget starter allerede i morgen med et begrenset antall rabatterte billetter.

Les mer på festivalens nettsider.

ANNONCE