Nyhet

Se hvem som opptrer under utdelingen av Spellemannsprisen

De fem første artistene er klare for det direktesendte showet.

De fem første artistene som vil opptre under Spellemannshowet er annonsert.

DJ- og produsentduoen Broiler vil spille en splitter ny låt som slippes senere i høst. I fjor ga de ut låta Vannski som klatret rett til topps på VG-lista og dermed ble den raskeste norske låten som solgte til platina.

I tillegg vil Spellemannsveteranene Morten Abel og Odd Norstoga ha TV-premiere på sin nye singel under showet. Admiral P dukker også opp, og skal vi tro arrangørene, vil han gå tilbake til røttene.


Emilie Nicolas er den siste bekreftede artisten. Hun dukket opp ut av det blå i 2013, og har bemerket seg som en av Norges mest spennende artister, både på plate og i live-sammenheng.

Debutalbumet Like I'm A Warrior høstet inn toppkarakteren av vår anmelder som skrev: "Like I'm A Warrior gir albumformatet nyvunnet kraft, men aller mest er debuten et bevis på at Nicolas' fortryllende stemme – med de lange harmoniene som tar åpningssporene til et høyere nivå – fortjener et mye større publikum enn hva Norge kan tilby."

Les resten av anmeldelsen her.

Arrangørene lover en helt spesiell opptreden i regi av Emilie Nicolas under Spellemannshowet, og vi klarer nesten ikke å vente!


Prisutdelingen arrangeres i Stavanger Konserthus 17. januar, og sendingen vil også vises direkte på NRK 1.

Billetter til showet kan kjøpes hos www.stavanger-konserthus.no

I mellomtiden kan du høre Emilie Nicolas med Pstereo her:

ANNONCE