Nyhet

Programmet på Øyas Biblioteket-scene er spikret

Festivalen vil med den nye scenen gi norske nykommere en sjanse, men også andre kulturelle uttrykk skal gjøre seg gjeldende.

Biblioteket er et nytt tilskudd blant scenene på Øyafestivalen, og her blir det konsertopptredener fra norske band på full fart opp.

Allerede for noen uker siden ble det klart at Dagens Ungdom, Janne Hea, Fay Wildhagen, The Pinkertons, Fredfades & Ivan Ave, Lugn og Girl Army skal opptre på scenen. I tillegg holder festivalen av en plass til et band som utmerker seg på klubbdagen tirsdag 5. august.

Øya vil også gi rom for andre kulturuttrykk som litteratur, teater, film, tegneserier og prat om musikk. og blant de som dukker opp på programmet finner vi blant andre artist Jenny Hval, komikerne Morten Ramm og Atle Antonsen, Christopher Nielsen og Agathe Øksendal Kaupang.

— Biblioteket har blitt til i samarbeid med Deichmanske bibliotek, Popsenteret og Øvingshotellet, med samtaleklubben Bladfyk og programleder Audun Vinger som koordinator for innholdet. Med både scene og lesekrok, kan Biblioteket kan være et sted å oppholde seg før, mellom eller istedenfor på de andre konsertene, enten for å slappe av eller oppleve et av programinnslagene, skriver festivalen i en pressemelding i dag.

Sjekk ut hele programmet for Biblioteket på Øyafestivalens nettsider.

Øyafestivalen går av stabelen 6. – 9. august i Tøyenparken. Du kan fremdeles sikre deg dagspass til noen av dagene via GAFFA Live, samt lese mer om Øyafestivalen i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE