Nyhet

Tons Of Rock -slipp: Kaizers, Hurra Torpedo, Dimmu Borgir ++

Fredagen på 2025-plakaten fylles allerede opp med storfavoritter! Sjekk ut alle de bekreftede artistene så langt nederst i artikkelen.

Tons of Rock og Kaizers Orchestra fylte forrige uke forsider og kommentarfelt med nyheten om at ompa, oljetønner og gassmasker tar turen til Ekeberg i 2025. Denne uken utvides universet ytterligere med hvitevarerock fra Hurra Torpedo! Samtidig bekreftes nasjonalskatten Dimmu Borgir, thrash-legendene Exodus og svensk prog metal med Meshuggah

- Med Tons of Rock skal vi lage landets råeste festival og presentere rock i alle sine former og fasetter. Dagens slipp er beviset på nettopp dette. En av våre fremste musikalske nasjonalskatter Dimmu Borgir er klare for å lage deres største homecoming show hos oss. Det blir storslagent og hardt.  Og apropos storslagent og hardtslående så blir det vel verken tyngre eller mer festival-galskap enn å få sette Hurra Torpedo tilbake på en scene i Norge, sier bookingsjef Jarle Kvåle. 
Gårsdagens slipp er alle bekreftet til fredagen under festivaluka, og med Kaizers Orchestra som siste band på scenen, så kan Tons of Rock si seg fornøyde med en sterk festivaldag med hele rockens fasetter.
Norsk på hjemmebane med internasjonale gjester 

Nasjonalskatten og vår musikalske eksportvare Dimmu Borgir banet vei for norsk metal som eksportvare på 90-tallet og planlegger et massivt show på hjemmebane. Med sitt storslagne lydbilde har Dimmu Borgir gjennom tre tiår sementert deres posisjon som et av de mest ikoniske og innflytelsesrike metal-band i verden. Tons of Rock blir første konsert på deres neste turnerunde. 

En siste runde med hvitevarer før helsa og teknologi sier stopp

Hurra Torpedo gikk viralt lenge før vi visste hva viralt var. En tv-opptreden gjorde dem til verdens beste og største hvitevareband. Deretter fulgte turneer og konserter som for alltid vil være sterke opplevelser for publikumet som fikk ta del i galskapen.  

Hurra Torpedo har gått sin seiersgang over hele verden med sitt helt enestående uttrykk bestående av vaskemaskiner, komfyrer og tørketromler og oppskriften er komplett når du blander dette sammen med klassiske låter som bl.a. "Total Eclipse of the Heart", "Pokerface" og egne hits! Bandet gjør én eneste eksklusiv konsert på Tons of Rock og dette kan fort bli årets festivaløyeblikk. 

Hvitevarer er stadig i utvikling, noe som gjør at både klang og holdbarhet er utfordrende. Å finne instrumenter til denne konserten kan fort bli vanskeligere enn tenkt. Raideren for hvitevareband er unik. I tillegg er det svært fysisk anstrengende, noe som nettopp var grunnen til at bandet la opp i 2012. Da hadde de dengt løs på hvitevarer i nesten 20 år. 

 

LES OGSÅ: ANMELDELSE, METALLICA - TONS OF ROCK 2024: Ville, vakre og seige Metallica

ANNONCE