Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Jonas Alaska synger sårt om kanselleringskultur

"If real forgiveness and second chances are gone - then I don't know how long this dance can go on."

Hva skjedde med en ikke så alt for fjern fortid, hvor man enda ikke levde i lyset av hverandres digitale ugleblikk?

Hva skjer om fremtiden bare blir et sted for de mest perfekte av oss, som aldri trår feil?

Norges varmeste singer-songwriterstemme er tilbake med en akustisk vise brygget på genuin tekstskriving full av tidsriktige skildringer, øm melankoli og glødende høststemning. "Fools Like Me", i likhet med forrige singel "On The Floor", føles som et lite nikk tilbake til sounden til "old school" Jonas Alaska, som kom inn i rampelyset for omtrentlig et og et halvt tiår siden med låter som "October" og "Wrote A Song For You". Oppskriften sitter like godt som alltid: sårbarhet, kassegitar og drømmeaktig dikting om de ekte tingene i livet. 


«Jeg skrev Fools Like Me i en periode hvor nyhetsbildet var gjennomsyret av uthenging, kansellering og beklagelser for døve ører.  Det føles for tiden som om for mange piler peker feil vei, kriser over alt og alle har angst og er deppa. Som den nostalgiske og naive fyren jeg er, drømmer jeg meg tilbake til livet før vi alle ble SoMe-Zombier,» forteller Jonas. 

Låten er hentet fra Alaskas nye musikalske prosjekt, der han igjen samarbeider med mangeårig kompis og medeier i plateselskapet Braveheart, Mikhael Paskalev.

Ch-Check It Out:


GAFFA ANBEFALER: Billie Van synger fra sjelen på "Flickering Ember"

ANNONCE