Nyhet

Starter nytt prosjekt sammen

GAFFA.no - alt om musikk.

Trioen Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska tar mot til seg og starter plateselskapet Braveheart.

De tre godt etablerte popnavnene har til sammen stått bak millioner av strømminger, platinumselgende singler, gullalbum og prisbelønte videoer.

LES OGSÅ: De første artistene til trondheimsfestivalen er bekreftet.


Etter å ha spilt i hverandres band, og vært bakmenn på hverandres låter, sementerer de samarbeidet i det nye platemerket, helt i tråd med det Billie Van sa til NTB da hun slapp 2013-debuten:

— Jeg har alltid tenkt at vi tre skal spille sammen for alltid.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Da plateselskapsetableringen ble kjent, het det i en felles uttalelse fra trioen:

— Det har vært mye forvirring rundt samarbeidet vårt siden det er såpass inngående. Hvem av oss er hvem? Hvem sin låt er det? Hvem er kjæresten til Billie? Vi fortsetter å bygge på forvirringen og setter to streker under oss tre som en enhet.


Til NTB forklarer de navnet:

— Vi har alltid tenkt at Braveheart hadde vært et fett bandnavn hvis vi noen gang skulle starte et band. Nå ble det et label i første omgang!

LES OGSÅ: «Talsmann for det tamme».


Trioen deler troen på at musikkalbum har sin berettigelse. Tanken er også etter hvert å kunne gi ut musikken til andre artister, men først og fremst er det trioens egen musikk det handler om.

— Vi er alle tre artister som foretrekker albumformatet versus det å gi ut sporadiske enkeltlåter, lyder det fra Braveheart-gründerne, som alle selv er langspilleraktuelle denne høsten.

(©NTB)


ANNONCE