Nyhet

HØR NÅ: Jonas Alaska ute med hyllestlåt til Lillebjørn Nilsen

Dager etter Lillebjørn Nilsens bortgang, satte Jonas Alaska seg ned i studioet sitt og skrev en impulsiv hyllest til mesteren. Og for første gang fant han ordene på norsk. Så postet han låta på sosiale medier, og satte tydeligvis ord på følelsene til en hel nasjon.

Videoen har i skrivende stund over 70 000 avspillinger på Facebook og Instagram. Etter mange forespørsler har Jonas Alaska nå spilt inn en studioversjon, som i går ble sluppet sammen med den originale demoinnspillingen.

«Jeg har alltid sett opp til Lillebjørn og syns han har laget noen av de sterkeste låtene her i landet. Jeg har vokst opp med musikken hans og konserten hans på Øya for noen år siden var for meg ekstremt rørende. Nyheten om at han var død hadde en litt overraskende effekt på meg og jeg innså vel at han har betydd mere for meg enn jeg var klar over», forteller Alaska.

 «Jeg vet at Lillebjørn var en forkjemper for å synge på norsk, så da ble det sånn på denne låta. Det er nok mange som har et dypere forhold til han, men jeg kjente på en veldig tristhet og tomhet da han var død, og det gjorde tydeligvis mange andre også. Oslo så plutselig litt tommere ut, på et merkelig vis», avslutter han.


HØR "STORE LILLEBJØRN" UNDER<3

 


 

ANNONCE