Nyhet

Vennetrio slår seg sammen til supergruppe

GAFFA.no - alt om musikk.

I fjor startet vennetrioen Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska plateselskap sammen. Nå er turen kommet til å starte band sammen.

De tre godt etablerte popnavnene har til sammen stått bak millioner av strømminger, platinumselgende singler, gullalbum og prisbelønte videoer.

De har spilt i hverandres band, vært bakmenn på hverandres låter, og to av dem er kjærester.


LES OGSÅ: U2 måtte avlyse turnéåpningen.

Plateselskapet Braveheart skulle «sementere samarbeidet», het det i fjor. Neste uke gjør Paskalev, Van og Alaska norgesdebuten på Vill Vill Vest som bandet Hollywood – etter å ha gjort sin første konsert på musikkfestival i Paris i april.

Ville gjøre noe nytt


Alle tre er likestilt som låtskrivere og produsenter, og sier i en felles uttalelse at det er fordi de alle «ville gjøre noe nytt både innen låtskrivingen og det estetiske».

— Hollywood skal være et sted hvor det var rom for å være breial og å omfavne hverandres guilty pleasures. Det ble mye gøyere å ta et skritt inn i det ukjente sammen.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Julie Bergan på Festningen.


Fredag slippes første låt løs fra fellesprosjektet, kalt Monster, om mørk og skremmende kjærlighet, med et lydbilde beskrevet som «et dramatisk og melodisk landskap med referanser til både Roxette, ABBA og Metronomy».

Neste år kommer debutplaten, som de er i gang med å ferdigstille.

(©NTB)


ANNONCE