Nyhet

På med sølvfoliehatten: M.I.A. lanserer kleskolleksjon som beskytter mot 5G-stråler

Inkludert i kolleksjonen kan du også skaffe deg et par boksershorts av sølvpapir

Den britisk-tamilske rapperen M.I.A. lanserer en kleskolleksjon under navnet Ohmni, som skal beskytte mot blant annet 5G-stråler.

Ja, du leste riktig (!), og det er ikke alt; du kan faktisk kjøpe en av sølvfolie. Klesmerket beskriver seg selv som "rustningen til den moderne ridder i moderne teknologisk krigføring" og "din siste beskyttelse for å bevare ditt privatliv, autonomi og rettigheter over din kropp og data".

LES OGSÅ: Beklager sine konspirasjonsteorier om Paris-terroren

På nettsiden kan du få tak i alt fra t-skjorter, bukser, vesker, hatter, jakker og skjørt som visstnok kan beskytte deg mot den moderne «krigssonen», hvor «ditt eget hjem er slagmarken».


Skulle du bli fristet til å kjøpe sølvfoliehatten, som koster rundt 1000 norske kroner, kan du se frem til å være beskyttet mot «elektromagnetiske bølger fra Wi-Fi og 5G». Det samme gjelder resten av kolleksjonen, enten det er til boxershorts eller håndvesker.


Hvis det er noen tvil, avviser den norsk helseveisen at 5G-stråler og WiFi har helseskadelige effekter:

"Målinger viser at den totale strålingen fra mobiltelefoner, Wi-Fi-rutere og annet utstyr, som i dag avgir ikke-ioniserende stråling, er svak og ligger langt under grenseverdiene for hva som er helseskadelig. Basert på tilgjengelig kunnskap. Vi har ikke grunnlag til å tro at 5G vil endre dette».

Ikke noe nytt under solen
Da den britisk-tamilske rapperen M.I.A. ga ut sitt debutalbum Arula i 2005, ga GAFFAs anmelder seks stjerner og beskrev albumet slik:


«Det er grånesøgende og genialt som Trickys første album, men langt mer ekstrovert og innbydende til felles opprør på dansegulvene!».

Siden har publikums holdning til M.I.A. døde endret kurs, og M.I.A. har gjentatte ganger skapt overskrifter for sine holdninger og handlinger, som da hun ga ut kortfilmen til sangen «Born Free» i 2010. Kortfilmen viser et folkemord begått mot rødhårede mennesker, og videoen ble fjernet fra YouTube i flere land på grunn av det voldelige innholdet.

Siden den gang har kunstneren skapt røre med sitt alternative verdensbilde, der hun ved flere anledninger har uttalt at hun ikke tror på vitenskap. Det skjedde også da M.I.A. spilte på Heartland Festival i 2022, hvor hun ropte ut av det blå at hun ville ha "vaksinerte på den ene siden og uvaksinert på den andre». GAFFAs anmelder kalte den tostjerners konserten en "rutinemessig, lidenskapsløs anti-autoritær anti-vaxxer-fest".


ANNONCE