Nyhet

Kendrick Lamar og Ed Sheeran gjester samme album(!)

GAFFA.no - alt om musikk.

Hiphop-heltene i N.E.R.D. har ennå ikke gitt ut sitt nye album, men i går gjorde trioen sin første konsert på tre år under ComplexCon. Publikum fikk en forsmak på hele albumet - med en imponerende gjesteliste bestående av Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Rihanna, Future, André 3000, M.I.A., Gucci Mane og Wale.

No_one Ever Really Dies er hva N.E.R.D. står for. Og det må sies å være sant, for etter syv års stillhet fra hiphop-ikonene (utover deres bidrag til «Svampebob»-filmen i 2015) er Pharrell Williams, Chad Hugo og Shae Haley snart klare med et triumferende albumcomeback sammen med en rekke spennende artister.

LES OGSÅ: Besøker Norge på sin store avskjedsturné.


Under festivalen i California søndag spilte trioen, til publikums begeistring. Ifølge Pitchfork har en representant for N.E.R.D. etterpå gått ut og sagt at den eksakte rekkefølgen på låtene ikke nødvendigvis stemmer 100% med gårsdagens setliste.

01. Deep Down Body Thirst
02. Lemon (feat. Rihanna)
03. Voilà (feat. Gucci Mane & Wale)
04. 1000 (feat. Future)
05. Don’t Don’t Do It (feat. Kendrick Lamar)
06. Kites (feat. Kendrick Lamar & M.I.A.)
07. ESP
08. Lightning Fire Magic Prayer
09. Rollinem 7’s (feat. André 3000)
10. Lifting You (feat. Ed Sheeran)
11. Secret Life Of Tigers

Artikkelen fortsetter under videoen.

N.E.R.D. har i lenger tid teaset utgivelsen og comebacket via flere plattformer, blant annet med store plakater på festivalen Camp Flog Gnaw Festival, på plakater verden over, på deres nettsider og i sosiale medier. 


LES OGSÅ: Publikum svikter Arcade Fire.


I forrige uke ble det også lagt merke til da videoen til den første singelen, Lemon (feat. Rihanna), kom ut. Se videoen over.

ANNONCE