Nyhet

Foo Fighters ble gjestet av Shania Twain på scenen

"Definitivt verdt adrenalinkicket å ta turen fra scenen min til deg, Dave Grohl, du er en ekte venn og talent"

Denne helgen spilte Foo Fighters på Austin City Limits Music Festival. Det samme gjorde Shania Twain, som etter settet hennes ble invitert på scenen av bandet for å gjeste sangen "Best Of You", ifølge NME. I et innlegg på Instagram skriver sangeren: "Dette var på listen min! Først og fremst takk til Foo Fighters for å ha invitert meg på scenen – du er så sjenerøs og latterlig kul. Jeg er en stor rockefan. Mitt første band var et rockeband, min første produsent var en av verdens mest anerkjente rockeprodusenter og sønnen min og jeg elsker å rocke ut. Absolutt verdt adrenalinkicket å ta turen fra scenen min til deg, Dave Grohl – du er en ekte venn og talent."


Se klipp fra konserten her:


Under deres siste turné har Foo Fighters fått besøk av flere forskjellige artister, inkludert Michael Bublé, Billy Idol, Hayley Williams og Alanis Morissette. I sommer ga de ut "But Here We Are", som også er deres første studioalbum siden trommeslager Taylor Hawkins døde i mars 2022.

I forrige uke ertet bandet også noe som er i arbeid for neste år. I innlegg på sosiale medier delte de et klipp av et kompass sammen med sangen "Nothing At All fra" deres siste album, sammen med teksten: «2024: Everything Or Nothing At All» og hashtaggen FF2024.

 

 


 

ANNONCE