Nyhet

GAFFA gir ut eksklusiv papirutgave

En 68-siders tykk GAFFA-utgave er nå å finne en rekke steder i Oslo – gratis.

I anledning by:Larm-festivalen har GAFFA Norge vartet opp med et splitter nytt og tykt papirmagasin, akkurat som i gamledager. Bladet strekker seg over 68 sider og er mildt sagt fylt til randen av musikkstoff. Papirmagasinet er i denne omgang en eksklusiv éngangsutgave.

Forsiden prydes av den snart albumaktuelle duoen Tøyen Holding som har herjet i norsk hiphops undergrunn med støvete samples og smarte tekster siden 2017. I det store intervjuet vi har gjort prater de om sitt virke, og legger ingenting i mellom når de kaller norsk rap «trist» og snakker rett fra levra om både Karpe og Undergrunn. 

Tøyen Holding spiser nemlig norsk rap til frokost, og de skyller det ned med vin til syv lapper. Vi har hengt oss opp i den dyre vinen – og den dyre maten. Derfor har matanmelder Johanna Holt Kleive fått tenke fritt og skrevet et lengre essay som går alle vin- og matreferansene til hiphop-duoen i sømmene. De gjør tross alt hiphop-opprør med hummergaflene i været, men er det troverdig? Holt Kleive gir deg svaret i papirmagasinet. 


Vi har også gjort et lengre intervju med albumaktuelle Röyksopp og spurt dem rett ut om de er utdaterte! Og satt Sondre Lerche sitt legendariske gubbeessay på trykk! 

Byr opp til debatt

Bladet byr også opp til dans, eller debatt som det gjerne heter. Om hva da, mon tro? En bombe er plassert i papirmagasinet for deg å finne!


Ellers kan du bare følge med på GAFFA.no de kommende dagene, hvor både debatten og alle de andre sakene pø om pø vil bli publisert.

by:Larm-spesial

Papirmagasinet kommer ellers ut rett før og under by:Larm-festivalen, og det er slettes ikke uten grunn. Bladet byr på en over ti sider lang by:Larm-spesial, viet festivalen med anbefalinger og intervju med up-and-coming stjerner som Sei Selina, Selma French, Makosir og Lille Pablo. Ikke minst er også festivalens fulle program å finne inne i magasinet.

Bladet har en anmeldelsesseksjon på intet mindre enn 35 anmeldelser og en liveseksjon med upublisert tekst om Karpes vanvittige 10x Spektrum-opplegg. 


Helt til slutt har vi smørt på med en liten musikkquiz som du kan fyre av mellom slagene på festival, eller drøye helt til julekvelden, om det skulle passe bedre. 

Forsidebilde: Erlend Berge
Forsidebilde: Erlend Berge

Papirmagasinet blir å finne på alle by:Larms spillesteder og rundt omkring på flere konsertsteder og barer i Oslo. GAFFAs eksklusive éngangsutgave er gratis.


ANNONCE