Nyhet

Raser mot spekulering i Taylor Hawkins' død

Foo Fighters' Chris Shiflett har sett seg lei på «respektløse privatetterforskere på Twitter».

– Jeg kan forstå folks fascinasjon med det... men så mye av det jeg har sett der ute er fullstendig galt. 

Det forteller gitarist i Foo Fighters, Chris Shiflett, i podkasten The Plug With Justin Jay. Han kaller det en gjeng med «respektløse privatetterforskere på Twitter». 

Taylor Hawkins var trommis i Foo Fighters fra 1997 og frem til i våres, da han døde i en alder av 50 på et hotellrom i Bogotá, Colombia. Foo Fighters skulle spille senere samme kveld. 


Den gang ble ingen dødsårsak gitt. Noen dager senere ble en toksikologisk rapport offentliggjort, hvor flere medikamenter, blant annet opiater, antidepressiva og marihuana, ble funnet i Hawkins' kropp.

I podkasten sier Shiflett blant annet:

– Det er en veldig offentlig side ved dette (Hawkins' død, red.anm.) og veldig mye kvasi-etterforskning på internett, spesielt rett etter han døde. Alle disse privatetterforskerne på Twitter... det er galt alt sammen. De tar feil om alt og det er virkelig vært rart å bevitne. 


Shiflett sier han delvis forstår at det skjer. 

– Taylor var en stor person og han betydde masse for millioner av folk over hele verden, så jeg kan forstå fascinasjonen, men det er bare så mye der ute som er fullstendig galt. 

– Det er folk der ute som sier kødd som at Dave [Grohl] drepte Taylor ved å gi ham koronavaksinen. Bullshit som det. Skal dere virkelig ta det dit? Fuck you, raser Chris Shiflett.


Shiflett sa også nylig at han trodde Foo Fighters kom til å lage et nytt album etter Hawkins' død. 

Podkasten kan høres nedenfor:


ANNONCE