Nyhet

Ukens GAFFA-tape: Nykommer med en forrykende bluesperle

Atter en mandag, atter en GAFFA-tape. Hør den beste nye musikken i én spilleliste.

Hver mandag oppdaterer vi vår spilleliste med den beste nye musikken, nøye håndplukket og satt sammen av vår redaksjon.

Sjekk ut våre utvalgte anbefalinger nedenfor, i tillegg til de øvrige låtene som ligger på vår 30-spor lange liste «Ukens GAFFA-tape». Denne uken har vi med nye låter fra blant annet MARBLES, True August, 3TOS, Kitchen, whosbenni og Aasne North, i tillegg til mer etablerte artister som Jonas Benyoub og Pasha

Se hele listen nederst i saken, og les om våre fem utplukkede anbefalinger under bildet:


Marius Lien – In The Backyard

Det har vært umulig å gi slipp på denne blueslåten etter vi oppdaget den. Den unge nykommeren Marius Lien har skrevet en avhengighetsskapende bluesperle som strekker seg over fem og et halv deilige minutter. Lyden er så god som den kan bli, gitarevnene lekre og vokalen gitt et helt særeget preg. Hvem kan det være som lusker i produksjonskulissene? Blueslegenden Vidar Busk! 

Okay Kaya – Jazzercise


Dette stykket, i likhet med resten av Okay Kayas album, er et avantgardistisk og poppet flettverk av forunderlige små lydbiter som passer sammen på oppsiktsvekkende vakkert vis. Det gjelder så til de grader for «Jazzercise». For et lydbilde!

Foto: Thea Victoria Mendez Okkelmo
Foto: Thea Victoria Mendez Okkelmo

Hammok – CONTRAPOINT


Hardcore-bandet Hammok når stadig nye høyder. Gjennom 2022 har de stått for ekstraordinære show og singelslipp som bare blir bedre og bedre for hver bidige gang. Med «CONTRAPOINT» har vi kommet til det punktet at vi tviler på det finnes bedre hardcore-band i Norden akkurat nå. 

Ingvild Flottorp – I Just Wanna Know It All

Det har rettmessig blitt hevdet at Ingvild Flottorp kan ha begått en av årets beste country-utgivelser, til tross for at det befinner seg mer i poprockens sfære enn det mer country-pregede debutalbumet. «I Just Wanna Know It All» er en bedårende flott låt som fortjener enorme mengder radiospilling.


Eirik Aas, Zupermaria – Ingen stopp

Denne nye klubb-bangeren som du sannsynligvis allerede har hørt på byens fester er signert bergenserne Eirik Aas og Zupermaria. Den er å finne på førstnevntes nye mixtape Maler byen rød. Låten er en feiring av livet, akkurat passe blind for den dødelige bakrusen dagen derpå. 


ANNONCE