Nyhet

PREMIERE: EIRIK AAS SLIPPER MUSIKKVIDEO TIL BÆNGER "LIVSSTIL"

Bergenseren har svart GAFFA på et par spørsmål i forbindelse med slippet. Bla nedover for å se den splitter nye musikkvideon.

Hva skjer om dagen?

"Mye skjer om dagen. Jobbet på spreng i noen måneder nå for å gjøre ferdig nytt album som skal være ute før konsertene mine på Parkteateret 9. mars og USF Verftet 16. mars. Det blir de største konsertene jeg har gjort så langt i karrieren, og også de som legges mest arbeid i planleggingen til. Jeg vil at det skal bli spesielt. Før det kommer noen singler på løpende bånd."

"Uten å røpe for mye kan jeg si at det blir en ny sound på albumet og flere kule feature. Valgte å gå for “Livsstil” som første singel fordi den er en fin presentasjon for hva folk har i vente."


Hvordan er “livsstilen” om dagen?

"Har planer om å bli ripped før konserten. Er på et heavy treningsprogram, som også hjelper å flytte fokuset vekk fra musikken. Kan bli litt kokko av å jobbe så mye med noe. Så langt har 2024 bestått av mye kalorier, mindre alkohol, turer, tik tok-videoer og trening. Gleder meg til å begynne å være kreativ igjen tho, klør etter komme meg i studio igjen, selvom det bare var 1-2 uker siden jeg var der sist for å spille inn de siste endringene til albumet."

Du har holdt på med musikk i 10 år sier du, hva er målet de neste 10 årene?


"Hvis jeg om 10 år, kan si at jeg har holdt på med musikk i 20 år, er jeg fornøyd. Hadde ikke trodd at jeg skulle være der jeg er nå, for 10 år siden. Jeg var egentlig på vei til å bli økonom, før rappingen på gutterommet til Ingo begynte å få litt lokal hype med Hester V75. Det gikk sakte men sikkert opp for meg at dette var noe jeg kunne holde på meg, om jeg la nok i det. Det har vært en lang reise, men jeg føler meg på ingen måte ferdig. Er mer sulten enn noen gang!"

Hva er det beste som har skjedd så langt?

"Så mange kule ting som har skjedd, så umulig å velge ett. Det største er ikke alltid det beste. Har vært så heldig å få spille på Trevarefest i Lofoten, aka. heaven on earth. Det var også en utrolig god følelse å selge ut Landmark i forbindelse med å slippe debutplaten “Med lyset slukket” i 2019. De siste billettene ble solgt i døren, og jeg fikk beskjeden om “utsolgt” rett før jeg skulle på scenen."


Kan du si noe om videoen?

"For litt over et år siden spurte jeg min bestekompis Johannes Hålien om han ville lage et dokumentarisk prosjekt om meg som artist. Han ga meg et gammelt videokamera, som jeg har dokumentert mye av året på, uten at vi helt visste hva vi begynte på. Senere fikk jeg ideen om å bruke dette i en "Through the wire” inspirert video, og spurte om Johannes ville gjøre regi. Senere fikk vi med oss Synne Sofi Bønes, som har laget alle coverene til Hester V75. Hun ville naturligvis være en god person til å filme og lage vegg-collaget. Til slutt koblet vi på en felles kompis Johannes og meg, Petter Karlsrud, som redigerte."

" 10 år med musikk, og eg grinder fortsatt oppsummerer handlingen ganske godt. Videoen viser reisen min fra starten med Hester V75 for 10 år siden, til solokarrieren jeg har nå."


 

ANNONCE