Nyhet

Tolv år gammel trommeslager skal spille med Foo Fighters på Wembley

Nandi Bushell (12) er invitert til å spille med Foo Fighters på deres livs viktigste konsert.

I begynnelsen av juni kunngjorde Foo Fighters at de kommer til å gjennomføre to hyllestkonserter til den nylig avdøde Taylor Hawkins, tidligere trommis i det verdenskjente bandet siden 1997. 

Gjesteartister om Liam Gallagher, Brian May, Stewart Copeland og Dave Chapelle er tidlgiere presentert. Nå er det også annonserta at Nandi Bushell kommer til å gjeste trommesettet på enorme Wembley i London.

– Mr. Grohl, det skulle bli en ære å være med på scenen i Wembley Stadium, i en hyllest til min venn, den legendariske Taylor Hawkins. Med disse trommestikkene som han ga til meg, kommer jeg til å rocke haredere enn jeg har gjort noen gang. Den her er til deg Taylor, sier Nandi i en videopost på Instagram. 


Det er ikke første gang Bushell spiller med Foo Fighters. Kontakten med Dave Grohl ble innledet da hun utfordret han til en drum battle for ett år siden, da bare elleve år gammel. Han var blant annet med og spilte «Everlong» i California i 2021. 


 Hyllestkonsertene kommer til å gå av stabelen den 3. september på Wembley Stadium i London og den 27. september på The Kia Forum i Los Angeles.

ANNONCE