Nyhet

Crosby, Stills & Nash forlater også Spotify

GAFFA.no – alt om musikk!

David CrosbyStephen Stills og Graham Nash stiller seg bak artistene som ønsker å fjerne musikken sin fra Spotify, etter at Neil Young forlot plattformen i protest mot Joe Rogans podcast The Joe Rogan Experience

– Vi støtter Neil og er enige om at farlig feilinformasjon spres på Spotify gjennom Joe Rogans podcast, sa medlemmene i Crosby, Stills & Nash i en uttalelse, ifølge Pitchfork.

Videre sier de:


– Vi verdsetter alltid ulike standpunkter, men å spre feilinformasjon under en pågående pandemi har dødelige konsekvenser. Inntil det iverksettes aktive handlinger for å vise at hensynet til menneskeheten må balanseres med kommersielle interesser, ønsker vi ikke at musikken vår, eller musikken vi har laget sammen, skal være på samme plattform.

Crosby, Stills og Nash ønsker alle å fjerne sine respektive solokataloger, men også musikken fra konstellasjonene Crosby & Nash, Crosby Stills & Nash og Crosby, Stills, Nash & Young, skriver Pitchfork.

Andre artister som har valgt å forlate Spotify i protest mot Joe Rogan-samarbeidet er Joni Mitchell, India Arie og Nils Lofgren.


ANNONCE