Nyhet

Over og ut for Crosby, Stills & Nash?

Det er for tiden vondt blod mellom Graham Nash og David Crosby.

Fem måneder etter at Crosby, Stills & Nash spilte for et utsolgt Oslo Spektrum kommer nyheten om at man mest sannsynlig ikke får høre mer fra trioen. Under et intervju med det nederlandske nettstedet Lust For Life forteller Graham Nash om sine konflikter med David Crosby - og avslører at det definitivt er over for trioen.

— Du spør meg om det er noe mer CSN? Mitt svar er nei, og det er veldig trist fordi vi er veldig gode. Men jeg liker ikke David Crosby akkurat nå. Han har vært fæl mot meg disse to siste årene, jævlig fæl. Og jeg har vært der og reddet ham de siste 45 årene og han behandler meg som dritt, sa Nash under intervjuet ifølge en oversettelse fra Classic Rock.

Han skal også ha fortalt om en krangel på scenen som nesten endte i slagsmål senest i fjor og avslutter intervjuet med å gi David Crosby en aldri så liten 'fuck off'.


David Crosby, Stephen Stills og Graham Nash dannet trioen i 1968 og ga ut et selvtitulert debutalbum allerede året etter. De har til sammen gitt ut åtte studioalbum, hvorav tre er utgitt som CSNY, med Neil Young som fjerde medlem. De er kjent for treffsikre vokalharmonier og melodiske rockelåter. De tre medlemmene er blitt innlemmet i The Rock And Roll Hall Of Fame hele to ganger, både som samlet band og sammen med deres respektive tidligere grupper The Byrds, Buffalo Springfield og The Hollies.

Her kan du se Crosby, Stills, Nash & Young fremføre Down By The River i 1970:


ANNONCE