Nyhet

Se Jimmy Fallon opptre som Bono

Da U2 ble hindret i å opptre, tok talkshow-verten på seg rollen som Bono.

U2 måtte se seg nødt til å utsette deres planlagte ukeslange besøk hos talkshow-verten Jimmy Fallon da Bono nylig skadet seg i en sykkelulykke

Jimmy Fallon ville nødig skuffe publikummet sitt, og tok dermed på seg rollen som Bono. Sammen med husbandet The Roots fremførte han U2-låten Desire. Hvordan dette gikk, kan du se nederst i saken.

bandets Facebook-side skrev U2 følgende om situasjonen:


"Det ser ut som om vårt besøk hos Fallon må utsettes – vi er en mann nede. Bono har slått armen sin under en sykkeltur i Central Park og må igjennom en kirurgisk operasjon for å få den behandlet. Vi er sikre på at han snart kommer seg, og da kommer vi tilbake! Takk til Jimmy Fallon og alle andre på showet for å ha vært så forståelsesfulle."

I dag ble det offentliggjort at Bono kom hardere til skade enn først annonsert. Ifølge Rolling Stone har den irske forsangeren skadet øyet sitt, fått tre separate brudd i venstre skulderblad og et brudd på en knokkel i venstre overarm. Sistnevnte var temmelig alvorlig da knokkelen splintret seks forskjellige steder og borret seg ut gjenom huden hans.

Inntil Bono kommer seg tilbake på bena, kan du nyte Jimmy Fallons utgave av Desire her:

Om mens vi er inne på Jimmy Fallons covre, hadde det vært galt å ikke legge ved hans parodier av The Doors og Neil Young:


ANNONCE