Nyhet

Ut på norgesturné - med nye venner

GAFFA.no - alt om musikk.

Sist gang David Crosby gjestet Norge, var sammen med Stephen Stills og Graham Nash i 2015. Når han nå har meldt ny ankomst, er det med nye venner.

Den 76 år gamle folkrockerlegenden spiller fire konserter i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim i perioden 29. august til 2. september. Turneen følger i kjølvannet av hans nyeste og sjette soloalbum, septembersluppede Sky Trails.

LES OGSÅ: Nobelprisen i litteratur blir ikke delt ut i år.


Som vennene i David Crosby & Friends finner man sønnen James Raymond på tangenter og gitarist Jeff Pevar, som begge var del av Crosbys band CPR. Trommeslager Steve DiStanislao har spilt med David Gilmour, bassist Mai Agan har fartstid med Jackson Browne, mens keyboardist Michelle Willis blant annet har arbeidet med Becca Stevens og Iggy & The Stooges.

— Forrige norgeskonsert høstet strålende kritikker, og det samme gjorde det nyeste albumet, Sky Trails. Det er derfor garantert at dette blir en helaften du sent vil glemme, lover Sindre Pernell Nordby fra arrangør A Comic Soul i pressemeldingen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Han omtaler David Crosby på følgende vis:

«Hans store innflytelse og strålende evne til å fange ånden av vår tid i musikken hans forblir uforandret. Den har blitt et fyrtårn som skinner gjennom tåken og mørket, og videresender sannheten til alle som vil lytte»


LES OGSÅ: Hva er det med Elvis og Norge?

Stavanger Konserthus får besøk 29. august før Grieghallen i Bergen, Oslo Konserthus og Olavshallen i Trondheim står for tur henholdsvis 30. august, 1. september og 2. september.

(©NTB)


ANNONCE