Nyhet

Crosby, Stills & Nash til Oslo

De tre legendene står sammen på scenen i Spektrum denne høsten.

Crosby, Stills & Nash gjør en eksklusiv konsert i Oslo Spektrum 11. oktober, ifølge gruppens offisielle hjemmeside. Konserten er en del av trioens europaturné, som starter i England måneden før de ankommer Norge. 

David Crosby, Stephen Stills og Graham Nash dannet trioen i 1968 og ga ut et selvtitulert debutalbum allerede året etter. De har til sammen gitt ut åtte studioalbum, hvorav tre er utgitt som CSNY, med Neil Young som fjerde medlem. De er kjent for treffsikre vokalharmonier og melodiske rockelåter. De tre medlemmene er blitt innlemmet i The Rock And Roll Hall Of Fame hele to ganger, både som samlet band og sammen med deres respektive tidligere grupper The Byrds, Buffalo Springfield og The Hollies

På scenen i Oslo blir de backet opp av gitaristen Shane Fontayne, trommeslageren Russ Kunkel, bassisten Kevin McCormick, pianisten James Raymond og organisten Todd Caldwell. Det vil bli muligheter til å høre både Crosby, Stills & Nash-låter samt utvalgte spor fra de tre artistenes solokarrierer.


— Vi gleder oss enormt mye til å bringe dette legendariske bandet til Oslo og Norge for første gang på ti år, sier arrangør Mark Vaughan til Osloby i dag.

Se de tre gjøre en småkøddete coverversjon av Iggy Azaleas hit Fancy, sammen med talkshowvert Jimmy Fallon (for anledningen utkledd som Neil Young):


ANNONCE