Nyhet

VIDEOPREMIERE: Gurls - Dis Boy

GAFFA.no - alt om musikk.

Et sted mellom pop og jazz finner du Gurls.

Rohey Taalah, Ellen Andrea Wang og Hanna Paulsberg er ikke bare tre jentenavn, de er også trioen Gurls. Og de er i fyr og flamme om dagen, med debutalbumet Run Boy, Run.

Et album som visstnok ble til på 11 timer og blant annet inneholder den smittsomme låten Dis Boy med gjestevokal fra tidligere bandmedlem Emilie Nicolas, en dame som ryktes å ha et album rundt svingen.


LES OGSÅ: Fire sterke navn annonsert til Pstereo.

Nå følger også en verdig musikkvideo som de mye mulig snekret sammen på lignende tid.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Dis Boy og den tilhørende musikkvideoen med Emilie Nicolas er begge usminkete og enkle på en stilren måte. Vi spurte Gurls om hvorfor det er viktig med flere slike ærlige låter.

LES OGSÅ: Returnerer til Slottsfjell som soloartist.


— Hehe, vi er vel ikke helt sikre på om det trengs flere låter som denne. Men det kan være utrolig befriende å si rett ut at man synes en fyr er utrolig deilig, uten å egentlig forvente så mye tilbake. Det er jo litt det som er greia med denne låta, det og at den blir fortalt av en jente som er litt vel stor i kjeften.

Hyllest til flott jodlegutt

Rohey omfavner jodling som den kunsten den er på denne låten, dette måtte jo også naturligvis spørres om.


— Vi har alltid vært veldig fascinert av jodling, og vi har enorm respekt for det håndverket som ligger bak. Vi har aldri fått helt dreisen på jodling selv, men har vært så heldige å få være vitne til noen som er det. Så denne låta er rett og slett en hyllest til en meget flott jodlegutt.

De ganske nedstrippede låtene deres er rike på kontrabass, er dere ikke redd den kule kontrabassen skal stjele all oppmerksomheten?

— Jo, det der er et stort problem. Spesielt på flyplasser kommer vi oss nesten ikke av gårde fordi det alltid står en lang kø av menn som skal fortelle Ellen fløytevitsen sin. Men vi har lært oss å leve med det, fordi Ellen spiller så sabla bra.


ANNONCE