Nyhet

Et stjernelag av norske artister medvirker i ny film

GAFFA.no - alt om musikk.

Da Qvisten Animation så etter musikk til sin første egenutviklede familiefilm, siktet de etter stjernene. Og traff. Et stjernelag av norske artister er med når animasjonsfilmen «KuToppen» har kinopremiere 19. oktober.

Allerede fredag 22. juni slippes albumet med låtene fra filmen som er ved Vidar Busk, Odd Nordstoga & Eva Weel Skram, Sol Heilo, Unge Ferrari & Arif, Philip Emilio, Lisa Børud, Emilie Nicolas og Black Debbath.

— Vi ønsket oss et bredt spekter av ledende norske artister som på hver sin måte preger musikkbildet, og kastet ut følere i alle kanter. Responsen vi fikk var mer enn våre villeste drømmer! Maken til soundtrack skal du lete lenge etter, sier produsentene Ove Heiborg og Fredrik Kiøsterud hos Qvisten via en pressemelding.


LES OGSÅ: Slik var turnépremieren til Beyoncé og Jay-Z.

Lisa Børud er blant annet kjent fra NRKs Stjernekamp og Børud-familien. Hun albumdebuterte allerede som femåring og var håndplukket danser for Alexander Rybak under årets Melodi Grand Prix.

I morgen fremfører hun gladlåta Milkshake på scenen på Miniøya. 


— Det har vært utrolig moro å være med på denne filmproduksjonen og gleder meg å se resultatet. Jeg er veldig fornøyd med både sangen og musikkvideoen. Ekstra gøy blir det å fremføre sangen på Miniøya i helgen, smiler Lisa Børud.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Omslaget til filmmusikken. FOTO: Quisten Animation

Regissør på filmen er Lise Osvoll. Lise Osvoll er AD med utdanning fra Westerdals ACT. Hun har hatt regi på «Elias» både som TV-serie og langfilm, og fikk i 2011 Amandaprisen for beste barnefilm for «Elias Og Jakten På Havets Gull» (2010). 

— Jeg er veldig stolt over å ha regi på denne filmen. Jeg er spent og virkelig glad for å ha fått denne utfordringen. Nå gleder jeg meg til å dele mer fra KuToppen-universet, som jeg selv har bodd i de siste to årene. Det er utrolig gøy å jobbe med dette fine konseptet og med mange av landets beste artister. Vi tror og håper at filmen blir morsom for hele familien, uttaler Osvoll.


LES OGSÅ: Munchmuseet og Øya samarbeider.

«KuToppen» har premiere 19. oktober. Ifølge filmselskapet handler den om Klara, en ung bykalv med en drøm om å bli stor stjerne.

ANNONCE