Nyhet

— Jazzklubbene er ødelagt

GAFFA.no - alt om musikk.

Charlie Watts synes at jazzklubbene «er blitt ødelagt» etter at det ble umoderne å drikke og røyke.

— De er helt forskjellig for hva jeg vil kalle en klubb. De er blitt veldig kliniske, lyder det fra The Rolling Stones-trommeslageren, som selv heller ikke har drukket alkohol eller røyket i senere år.

— Dagene da vi levde hardt er over, kommenterer Watts i et intervju med The Guardian, og sier det er en god ting når bandet har nådd sine «eldre dager».


LES OGSÅ: Spotify ønsker å bli børsnotert i New York.

Charlie Watts er 76 år og eldst i bandet, der de tre andre likevel er i 70-årene og kvartetten har en samlet alder på 294 år. Mens Keith Richards er klar i talen på at det gjelder å holde seg rullende, så bekymrer Charlie Watts seg mest for om han er frisk nok før de ruller i vei med mer turnering i Europa i år.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Det er store opphold mellom hvert show. Vi jobber ikke som vi gjorde før heldigvis, sier Watts til avisen, og sier han ikke aner om det blir flere turnéer etter «No Filter».


— For mitt vedkommende vil jeg være glad om jeg står på beina søndag 8. juli etter konserten i Warszawa. Lenger kan jeg ikke se.


LES OGSÅ: Dagens fem by:Larm-anbefalinger.

Om Rolling Stones en dag bestemmer seg for å trekke ut pluggen, håper trommeslageren det vil skje på vennskapelig vis, uten krangel.

— Jeg vil at Mick, eller meg, eller Keith, eller hvem det måtte være skal si … «Jeg vil ikke gjøre dette mer» av en eller annen grunn, og at vi bare sier «greit».


(©NTB)

ANNONCE