Nyhet

Jocke Berg drøfter Kent-gjenforening

Torsdag ble andre del av intervjuet med Jocke Berg i podcasten «Tilbake til musikken med Ingrid» sluppet. Der snakker Kent-frontmannen blant annet om et mulig gjensyn med bandet, problemer med stalkere og bryllup.

Tidligere i april ble første del av podcasten «Back to the Music With Ingrid» sluppet med Kents sanger, gitarist og låtskriver Jocke Berg. Intervjuet, som er Bergs første på 15 år, ble spilt inn i Ingrid Studios, et av Stockholms få gjenværende legendariske platestudioer.

Med eierne av studioet, Björn Yttling og Pontus Winnberg, samt den amerikanske musikeren Sarah Snavely, utforsker man detaljene og kreativiteten under innspillinger, med noen stopp underveis for å utforske Ingrids historie.

I andre del av intervjuet, som ble sluppet torsdag, får Jocke Berg blant annet spørsmål om Kent noen gang kommer til å gi ut et nytt album eller spille live igjen. Deretter forteller han om en dag på golfbanen med hele bandet.


Vi hadde en fantastisk lørdag for noen uker siden. Trommeslageren vår ble 50 år, så vi ga ham en golfdag, siden han alltid har ønsket å lære å spille golf. (...) Vi lo som gale, jeg mener, de er så morsomme gutter. Når du tilbringer så mange år av livet ditt med de samme menneskene, blir du som en familie. Og vi hadde aldri noen store krangler om noe. Ellerutenom hospitality-rideren. Rødvin? Hvitvin? Slike ting.

Han forteller også at setlisten var noe gruppen kunne bli uenige om, hvor låten "Kräm" ble spesielt mislikt av bassist Martin Sköld.

Når Sarah Snavely så lurer på om de ikke fikk følelsen, der på golfbanen, at de burde lage musikk sammen igjen, svarer Jocke Berg at «det hadde sikkert vært gøy».


– Vi har snakket om det, men det ville vært mer en live-greie i så fall.

I episoden forteller Jocke Berg også om låtskrivere, stalkere og at han giftet seg på Arlanda. Hør hele episoden under!


Jocke Berg var låtskriver, sanger og gitarist i Kent mellom 1995 og 2016 til bandet bestemte seg for å avslutte karrieren. Siden den gang har han gitt ut musikk under eget navn med albumet Jag Fortsätter Glömma, som ble utgitt i 2022, i tillegg til å samarbeide med en rekke andre artister.

ANNONCE