Nyhet

Damon Albarn kritiserer The Rolling Stones: «Det føles som om de har en skrue løs»

Den britiske musikeren Damon Albarn kritiserer The Rolling Stones, melder NME. Årsaken er deres nye album Hackney Diamonds og musikkvideoen til sangen Angry, som han mener er sexistisk.

Blur og Gorillaz-sanger Damon Albarn forteller til det franske magasinet Les Inrockuptibles at han synes albumtittelen Hackney Diamonds er «rent tull» fordi The Rolling Stones aldri har gjort noe for bydelen Hackney.

"– Familien min bor i Hackney og Rolling Stones har aldri gjort noe for Hackney. De har aldri spilt foran et publikum der eller bidratt med noe."

De har nettopp dukket opp, sier han til avisen. Albarn viser til da albumet skulle slippes tidligere i høst. Så booket The Rolling Stones konsertlokalet Hackney Empire for en direktesending med den amerikanske talkshowverten Jimmy Fallon, som intervjuet bandet på scenen. 


Den britiske musikeren liker heller ikke musikkvideoen til singelen "Angry" med skuespiller Sydney Sweeney.

"– Jeg hørte på den nye sangen deres og så den grusomme videoen som viser dem i ulike stadier av livet på store skilt langs veien. Og denne unge kvinnen blir objektivisert, hva er det egentlig? Det føles som de har en skrue løs," sier Albarn.

ANNONCE