Nyhet

Fryktet heroinoverdosen kunne bety slutten for Foo Fighters

GAFFA.no - alt om musikk.

Foo Fighters-trommis Taylor Hawkins åpner opp i nytt intervju med Beats 1.

I disse dager gjør det amerikanske rockebandet, ledet an av tidligere Nirvana-trommeslager Dave Grohl, suksess på veien med sin store verdensturné i kjølvannet av fjorårets albumutgivelse Concrete And Gold.

Til tross for at kritikken fra pressen har vært til dels lunken, har fansen hyllet bandets konserter denne sommeren.


LES OGSÅ: Stor musikkfestival forsinket.

I forbindelse med Foo Fighters' konserter på de britiske øyer denne måneden satte trommeslager Taylor Hawkins seg ned med Beats 1-verten Matt Wilkinson til et intervju. Der snakket han blant annet om sin egen heroinoverdose i London for 17 år siden, en alvorlig hendelse han fryktet kunne bety slutten på Foo Fighters.

— Jeg festet mye. Jeg var ikke en «junkie» per definisjon, men jeg festet mye. Det var et år hvor festingen tok litt overhånd. Takk Gud, på et eller annet nivå, for at en mann ga meg noe feil en kveld og jeg våknet opp og tenkte «hva faen skjedde?». Det var virkelig en vekker for meg, sier Hawkins blant annet i intervjuet.


Artikkelen fortsetter under intervjuet.

Etter Taylor Hawkins' overdose begynte Dave Grohl å spille trommer med Queens Of The Stone Age og tok samtidig en pause fra Foo Fighters, som på det tidspunktet var i full gang med å spille inn albumet One By One.


Hawkins sier i intervjuet at det for ham virket som om Foo Fighters kunne være over på dette tidspunktet.

Heldigvis kom Grohl tilbake, og bandet har siden gitt ut albumene One By One (2002), In Your Honor (2005), Echoes, Silence, Patience & Grace (2008), Wasting Light (2011), Sonic Highways (2014) og Concrete And Gold (2017).

LES OGSÅ: Gode nyheter for Radiohead-fansen.


Videre i intervjuet med Beats 1 snakket trommeslageren blant annet om følelsen han fikk da han hørte Nirvana-klassikeren Smells Like Teen Spirit for første gang, og ytret et ønske om å spille trommer for tidligere Oasis-frontmann Liam Gallagher.

ANNONCE